Toentje | Sociaal voedselproducent voor de Voedselbank

10 Paradijsvogelstraat Oosterparkwijk


 Over ons 

 


Hallo wij zijn Stichting Toentje!

Toentje produceert verse groenten en kruiden voor de Stadse voedselbank. Eerlijk, lokaal en sociaal geproduceerd voedsel.

Wij zijn een sociale onderneming die door het realiseren van korte (voedsel) ketens arbeid creëert die ertoe doet!  Wij produceren o.a. verse groenten en kruiden voor de Noordelijke voedselbanken een duurzame vorm van armoedeverlichting. Daarnaast initiëren wij tal van diverse projecten waarbij wij veel verschillende mensen met elkaar in contact brengen en een laagdrempelige, duurzame en veilige werk en leerplek bieden.

Toentje is een initiatief van Jos Meijers die in 2012 een samenwerking is aangegaan met Gemeente Groningen en de Stadse Voedselbank. Met hulp van een bonte club betrokken mensen, organisaties en fondsen heeft Stichting Toentje zich kunnen ontwikkelen tot de sociale onderneming die het nu is.

Schenkingen en ANBI

Stichting Toentje beschikt over de ANBI-verklaring van de Belastingdienst, zodat u weet dat de door u geschonken donatie goed terechtkomt, en zodat u deze donatie ook op kunt geven bij uw belastingaangifte.
Lees meer over de ANBI verklaring op de site van de Belastingdienst.
ANBI status verkregen per 22-7-2014

Stichting Toentje
Paradijsvogelstraat 10,
9713 BV Groningen
RSIN/ fiscaal nummer 854013994
KvK-nummer 60682442

 


 Openingstijden 


Volgens de webstite is Toentje altijd geopend maar dat ga ik eens navragen.


 Onze producten 

Ik ga vandaag op pad om uit te zoeken of ik ook producten kan kopen zoals bier en honing. Waar ik iets doen om dit inititatief te steunen met kopen van voedsel of producten die ze hebben gemaakt.  Op onderzoek uit dus.


 Verkooppunten 

Geen idee maar dat ga ik uitontdekken.

 


 Foto's 

 Video 

 


En wie weet hebben ze een mooie video voor mij.