De SmaakTuijn (biologische wijze)

72 Gerard Revelaan Herewegwijk en Helpman


 Over de SmaakTuijn  

Hou je van smaakvol en lekker puur eten? Maak kennis met de SmaakTuijn! Dit zijn verrassende kruiden- en specerijenmelanges

Geen zout, 100% puur.

Hiermee is het makkelijk koken en experimenteren. Want je ontvangt naast deze kruiden ook seizoensrecepten. In deze recepten worden veel groenten gebruikt. 

De kracht komt uit de natuur, het geheim ontdek je in de smaak.

 

Proef de dag!

 


 Onze producten 

 Kruiden- en specerijenmelanges 

Wil je op een lekkere en makkelijke manier natuurlijker eten? Meer groente? De SmaakTuijn geeft je een mooi duwtje in de rug. Het is een bijzondere verzameling van 10 zakjes kruiden- en specerijenmelanges, zorgvuldig gekweekt en samengesteld door de biologische kruidenkwekerij Het Blauwe Huis in Drenthe. 

En weet je wat nog mooier is? Het bevat geen toegevoegd zout, geen vulmiddelen of andere toevoegingen. Gewoon 100% puur.

De smaaktuin heeft geen skal certificaat (BIO) om de BIO kruiden te verwerken. Daarom staat er op biologische wijze. De kruiden zijn wel BIO ingekocht maar mogen niet BIO verkocht worden. Dit met de eenvoudige reden omdat er geen biologische keuring op de verwerking zit. Dit is kostprijs verhogend en op dit moment voor de smaaktuin niet interessant. Wel heeft de smaaktuin de herkomst van de kruiden duidelijk aan gegeven.  Ze komen van Het Blauwe Huis (BIO/bio dynamisch)


 Verkooppunten 

 Online: 

www.desmaaktuijn.nl 


 Overig:  

Meinardi boerderijwinkel (wordt toegevoegd.)

 

 


 Foto's 
 Video