Hoe fantastisch is het wanneer je een blokje kaas eet en dat je dan gewoon het gevoel kunt beleven van welke boerderij dit komt. Je doet je ogen dicht en je ziet de boerderij waar de koeien buiten lopen in hun heerlijke weiden. Met kruiden, gras en klaver. Dat de bijen kas daar staat om de bloemen te bestuiven.  Dat de geit, de paarden, de honden, de poezen en het varkentje er gewoon bij horen. Dat er bomen staan te groeien waar de koeien hun schaduw kunnen gaan zoeken. Dat de heg er is voor de zang- en rietvogeljtes. Dat  het riet in de sloten mega veel leven beschermt. Dat de diervriendelijke oever er is voor elk dier dat graag van het water geniet. Dat de waterpoel terug is en ga zo maar door.  Dat de zwaluwen af en aan vliegen om hun kroost groot te brengen. Niet een, niet twee wel 20 nesten. De uil zijn eigen nestkast heeft. En de scholekster haar lied zingt!



En dat de boer(in) vorig jaar de pulblieksprijs won van de Beste Graslandboer van Nederland en vervolgens zegt, "Ik ben de laatste boer in Nederland die uitgekocht word. Ons bedrijf is duurzaam, goed voor natuur, klimaat en milieu. Goed voor dierwelzijn. En vooral gezond voor mens en dier. Ik denk zo; "ons bedrijf kan over 500 jaar nog steeds uit eigen kracht voor mens en natuur zorgen." 

We hebben goed nieuws voor je! Wij van Boerderij Edzemaheerd hebben voor het eerst een webshop en waar je onze eerste overheerlijke Boerderij Edzemaheerd kaas kunt kopen. 

In onze gebruiksvriendelijke webshop kun je eenvoudig je kaas bestellen. We zorgen ervoor dat je bestelling zorgvuldig wordt verpakt en bij je thuis wordt bezorgd. Het is eerst voor een korte periode dat we kaas maken. Wanneer het een succes is gaan we volgend jaar verder. Dus bestel wanneer je ons wilt belonen en stimuleren

Bezoek dan snel onze webshop. En we zien je bestelling graag binnenkomen.



Beloon de Boer; De impact van Bewuste Kaaskeuzes



Geschreven op 07/05/2024
Admin Account