Even bijpraten πŸ„

πŸ„ Bedankt voor de feedback op mijn nieuwsbrief. Dat is echt zo fijn. Ik zat echt achter de computer van YES ik heb de juiste info die mensen graag lezen. Dus blij mee. De link naar het artikel over "Nederlandse bioboeren lopen als enige van Europa Bio-subsidiepot mis" werd dus gewaardeerd". πŸ’ƒ

 

πŸ„ De afgelopen week zijn we achter de schermen druk bezig geweest met de invoer van nieuwe boerderijen in de app. We kregen meer aanmeldingen dan we deze week konden plaatsen. Hierbij alvast een paar bedrijven die we noemen. Er zijn dus meer ingevoerd in de app. Ga op zoek zou ik zeggen. Volgende week de totale lijst!

Toegevoegd zijn onder andere;

In Groningen;

  • Eikemaheerd BIO landbouwbedrijf te Loppersum. klik hier
  • BakkerBIO Biologisch dynamisch landbouwbedrijf te Munnikezijl. klik hier

In Friesland;

  • Nije FΓ»gelsang BIO melkveebedrijf in Jannum. klik hier

In Zuid-Holland;

  • Boeregoed verbindt duurzame landbouw met de consument dmv gemeenschapsondersteuning te Naaldwijk. klik hier

Jippie, we hebben weer een podcastaflevering

Luister naar de nieuwe podcastaflevering 'Desemboord is gewoon da bomb' van De Groene Winkelkar In samenwerking met Bernd Krut van de Keuken van Groningen, in gesprek met desembroodbakker Saskia Boesveldt van Brood Depot in Westernieland.

Ik wil jullie heel graag de passie van onze desembroodbakker Saskia meegeven, ik heb nooit geweten wat de beleving van een bakker kan zijn in het proces van brood bakken. Laat je inspireren door dit korte fragment van de podcastaflevering. 

πŸ‘‰ Klik hier voor het fragment om het vervolgens volledig te luisteren. 
Ik heb genoten, hopelijk jij ook!

πŸ‘‰ Klik hier om via Spotify te luisteren

πŸ‘‰ Klik hier om via Apple Podcast te luisteren



Anita in actie call
De vorige keer heb ik uitleg gegeven over de Skall certificering en daar heb ik gelukkig een hele fijne reactie op gekregen. Dit nodigt uit om te bespreken in een Anita in actie call.

Anita in actie call is een gratis online bijeenkomst via Zoom waarin een actueel onderwerp over het echte verhaal achter ons voedsel besproken wordt. Wil je hierbij aanwezig zijn, geef dan via de groene knop onder deze tekst aan op wat voor tijdstip jou dat het beste past. 

In het volgende bericht en in de nieuwsbrief komt de datum en tijdstip van de call te staan over certificering van Biologische producten. 

Nogmaals bedankt voor de feedback en een fijne week! En we zijn erg benieuwd naar de nieuwe bedrijven die weer binnen komen.





Geschreven op 14/11/2023