Dag mensen van het eerste uur!

Red het bio ei of maak het bio ei weer blij op Valentijnsdag!

Om de waarde van de community te verhogen en jou te laten verbinden met alle leden van de groep hebben wij besloten over te gaan naar een ander platform.

Wij kunnen op dit moment nog te weinig met de leden omgeving in de app van De Groene Winkelkar. Goed functioneren van de ledenomgeving vraagt een update van de app van maximaal 2500 euro. Dit kunnen wij nu niet financieren.  

Wij hebben de volgende oplossing gevonden
Een ledenomgeving bij Membirds! Dit bedrijf kennen wij goed en heeft goede recensies. Vanaf vandaag kunnen jullie je inschrijven bij de nieuwe ledenomgeving via deze link. Jij bent lid vanaf het eerste uur en als het ware onze EARLY BIRD! Daarom krijg je de kortingscode  (4cTVcNx9) zodat jij levenslang 80% korting krijgt op de toegang tot de community. Als jij de kortingscode gebruikt, gaan wij er vanuit dat je ons wilt helpen bij het testen van het systeem.  Nieuwe leden gaan wel volledig voor het lidmaatschap betalen.

Wanneer je uiterlijk woensdag 15 februari een account aanmaakt kun je gebruik maken van de korting.

Red het bio ei
Morgen, 14 februari, op Valentijnsdag om 14.00u en 20.00u ga ik in gesprek via Zoom met kippenhouder Kippenkieft (Hendrik Jan Kieft) te Winschoten. Hij zit in zwaar weer met de afzet prijs van zijn bio eieren. Jij kan hierbij aanwezig zijn en al jouw vragen stellen via de chat aan mij of Hendrik Jan. Wij doen ons uiterste best jouw vragen direct te beantwoorden, mocht dit niet haalbaar nemen wij deze mee om later te beantwoorden.

Dus samengevat

  • Anita in actie call : Zoom call dinsdag 14 februari om 14.00u en om 20.00u. Link naar Zoom call.
     
  • Klik op deze link om over te gaan naar de ledenomgeving van Memirds en gebruik de kortingscode 4cTVcNx9. Hiermee help je ons bij het ontwikkelen van De Groene Winkelkar community.  

App
Het is de bedoeling dat je nog steeds de app kunt blijven gebruiken voor toegang tot de ledenomgeving. Dit gaan we met jullie testen, wij horen graag wanneer je vastloopt of dingen opmerkt. De app van De Groene Winkelkar blijft onveranderd functioneren!

Liefs, Anita 🌻




Geschreven op 13/02/2023