Hoe werkt de app?


Downoad de app en eigenlijk volgt het vanzelf.  Je kunt op de eerste pagina kiezen op boerderij, producten of verkooppunten. Zo kun je op drie verschillende manieren bij de producten komen en bij de boeren.

Wil je de podcast luisten dan staan er 3 afleveringen.

De groene academy staat klaar om gevuld te gaan worden. Daar hebben we ook jouw mening bij nodig. Maar dat komt binnenkort.

Bij de leden kun je lid worden van De Groene Winkelkar. Dat is nu nog volledig gratis. Door je lidmaatschap ben je betrokken bij De Groene  Winkelkar en kun je samen met ons de reis beleven hoe bewuster groene boodschappen te gaan doen.

Liks boven op de eerste pagina kun je op de streepjes klikken en zie je de knoppen onder elkaar. 

home: ga je weer terug naar het eerste scherm toen je binnen kwam

Actueel: hier vindt je de blog, podcast, agenda, insta en facebook

Over ons: wat is De Groene Winkelkar

Informatie: Kan mijn boer (derij) ook in de app en hoe werkt de app?

Leden: hier vindt je alles wat van toepassing is wanneer je lid wordt van De Groene Winkelkar

Shop; Hier vind je nu de shop van De Groene Winkelkar! Daarin staan nu twee producten met een actie. Dit onderdeel gaat groeien wanneer jij jouw favoriete boer aanlevert. 

Settings: hier vind je algemene informatie afstanden instellen en Cache. Dat is zelfs voor mij nieuw. Dat ga ik navragen hoe ik dat mooi kan omschrijven. 

Privacy: spreekt voorzich. We gaan hier met respect voor mens, dier en natuur met elkaarom. We hebben geen oordeel, geen mening en maar luisteren naar elkaar en vertellen elkaar wat we allemaal ontdekken. Om zo met fun en plezier samen als boeren en consumenen de kans te krijgen de verbinding met het produceren en consumeren weet te herstellen. En daar ga ik persoonlijk mijn best voor doen.  Anita Jongman